Tekintse meg aktuális akcióinkat ITT

Kérdése van? Hívjon minket! +36704312146

Blog

A munkavédelmi szemüvegek olyan eszközök, melyek védelmezik szemünket a környezetbeli veszélyektől. Ezen esszenciális biztonsági eszközök viselése számos munkakörben nem csupán ajánlott, hanem kötelező is. A megfelelő szemvédelem kiválasztása és használata elengedhetetlen azokban a szituációkban, ahol az emberi szem sérüléseknek, szennyeződéseknek vagy akár sugárzásnak lehet kitéve.

A konyhai munkaruhák gyakran nehezebben eltávolítható foltoknak és szennyeződéseknek vannak kitéve, mint az átlagos ruházat. Íme néhány tipp és trükk a konyhai munkaruhák tisztításához:

A női munkaruházat kialakítása több tényezőtől függ, mint például a munkakörnyezet, az elvégzendő feladatok jellege és a biztonsági előírások. Az alábbiakban áttekintjük a női munkaruházat típusait és azokat a tényezőket, amelyeket figyelembe kell venni a kiválasztáskor.

A munkavédelmi cipőkben található orrmerevítők, legyenek azok acélból vagy kompozit anyagból, mind alapvetően a lábujjak védelmét szolgálják a sérülésektől és az ütődésektől. Mindkét anyagnak megvannak az előnyei és hátrányai. Összeszedtünk néhány hasznos információt, amivel reméljük hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a legmegfelelőbb munkavédelmi cipőt válassza a munkájához.

A Coverguard egy munkavédelmi felszerelésekkel foglalkozó márka, amely számos terméket kínál, köztük munkavédelmi cipőket, ruházatot és egyéb védelmi eszközöket.

A Coverguard munkavédelmi cipők és ruházatok megfelelnek a számos európai és nemzetközi szabványnak, így biztosítva, hogy a viselőjük megfelelő védelmet kapjon a munkahelyi veszélyekkel szemben.