Tekintse meg aktuális akcióinkat ITT

Kérdése van? Hívjon minket! +36201234567

Blog

Coverguard - Az egyéni védőeszközök piacvezetője

2023.08.25 21:29
Coverguard - Az egyéni védőeszközök piacvezetője

A Coverguard egy munkavédelmi felszerelésekkel foglalkozó márka, amely számos terméket kínál, köztük munkavédelmi cipőket, ruházatot és egyéb védelmi eszközöket.

A Coverguard munkavédelmi cipők és ruházatok megfelelnek a számos európai és nemzetközi szabványnak, így biztosítva, hogy a viselőjük megfelelő védelmet kapjon a munkahelyi veszélyekkel szemben.

 

A Coverguard az építőiparban: munkavédelmi cipőiből különböző modellek és típusok állnak rendelkezésre, és mivel az építőiparban a munkások gyakran számos veszéllyel szembesülnek, a megfelelő munkavédelmi cipő kiválasztása létfontosságú.

Az építőiparban használt munkavédelmi cipők általában a következő jellemzőkkel rendelkeznek:

  1. Védőorr: Az építőiparban leeső tárgyak komoly sérüléseket okozhatnak a lábfejen. A cipők acél- vagy kompozit anyagból készült védőorral rendelkeznek, hogy maximális védelmet biztosítsanak.
  2. Átszúródás elleni védelem: A munkahelyeken gyakran előforduló hegyes tárgyak, mint például szögek, kockázatot jelentenek. Acél vagy kompozit anyagból készült betétek a talpban segítenek megelőzni az átszúródást.
  3. Vízállóság: Az építőipari munkások gyakran dolgoznak nedves környezetben, ezért a vízálló munkavédelmi cipők elengedhetetlenek.
  4. Csúszásmentes talp: Az olajok, vizek és egyéb anyagok csúszós felületeket hozhatnak létre, ezért a csúszásmentes talp kritikus fontosságú.
  5. Hőállóság és kémiai ellenállóság: Néhány építőipari munka környezetben a munkások hőnek vagy vegyi anyagoknak lehetnek kitéve. Ezekben az esetekben a munkavédelmi cipőknek hőállónak és kémiai anyagokkal szemben ellenállónak kell lenniük.
  6. Kényelem és támogatás: Az építőiparban dolgozó munkások gyakran hosszú órákon keresztül állnak vagy járnak, ezért fontos, hogy a cipők megfelelő támogatást és kényelmet nyújtsanak.

A népszerű Coverguard modellek között lehetnek olyanok, amelyek kifejezetten az építőipari környezethez készültek, de a konkrét modellnevek és típusok változhatnak az idők folyamán. A legújabb modellek és információk megismeréséhez ajánlott közvetlenül a Coverguard hivatalos weboldalát vagy a munkavédelmi boltokat felkeresni.

Tökéletes védőlábbeli választás lehet például ez a Coverguard termék:

HYDROCITE S3 SRC WR CI HI HRO FEKETE HŐ+HIDEGÁLLÓ 38 (ST) (9HYDR38)

https://munkaruhakozpont.hu/spd/9HYDR38/HYDROCITE-S3-SRC-WR-CI-HI-HRO-FEKETE-HO-HIDEGALLO

Coverguard cipő

Tulajdonságai:

  • vízálló (WR) és szellőző fekete minőségi színbőr felsőrész
  • hideg (CI) és meleg (HI) külső környezet hatása elleni védelem
  • vízálló és lélegző membrános hőszigetelő Thinsulate ®belső bélés
  • könnyű, kompozit műanyag lábujjvédő
  • magas minőségű, flexibilis, fémmentes, átszúrás elleni talplemez
  • hajlékony, emelt kopásállóságú, olajálló, antisztatikus, kétrétegű, 300°C-ig hőálló (HRO) nitrilgumi/PU talp
  • SRC nedves kerámia és acél felületre bevizsgált csúszásmentesség
  • megerősített TPU saroktámasz, plusz TPU orrborítás 
  • kivehető, antisztatikus, izzadságszívó, energiaelnyelő TPU talpbetét, kopásálló, komfortos textil felülettel
  • szivacsos szártető, párnázott békanyelv, erős fűzővezetők
  • teljesen fémmentes védőlábbeli
  • 38-tól 47-es méretig rendelhető

 

A Coverguard márka munkavédelmi ruházati termékeket is kínál a piacon, amelyek széles körben elterjedtek különböző iparágakban, beleértve az építőipart, a gyártást és más területeket is. A munkavédelmi ruházat kiválasztása a munkakörnyezettől és a felmerülő veszélyektől függően változik.

A Coverguard munkavédelmi ruházatának néhány fő jellemzője:

  1. Anyag és szellőzés: A ruházatot gyakran olyan anyagokból készítik, amelyek lélegzőek, így a viselőjük kényelmesen érezheti magát még hosszú munkaórák alatt is. Ezenkívül a megfelelő anyag kiválasztása segíthet a szennyeződésekkel és a káros anyagokkal szembeni védelemben.
  2. Vízállóság: A Coverguard több munkaruházati termékben is kínál vízálló megoldásokat, ideális azok számára, akik nedves környezetben dolgoznak.
  3. Láthatóság: Az építőiparban és más veszélyes környezetekben dolgozó munkások számára a láthatóság kritikus fontosságú. Sok Coverguard munkaruha fényvisszaverő csíkokkal és világos színekkel rendelkezik a jobb láthatóság érdekében.
  4. Átszúródás és szakadás elleni védelem: Az erős anyagok és a kettős varrások segítenek a ruházatnak ellenállni az átszúródásnak és a szakadásnak.
  5. Hőállóság és kémiai védelem: Egyes specifikus munkakörnyezetekben a munkásoknak ellenálló ruházatra van szükségük a hő és a vegyi anyagokkal szemben. A Coverguard kínálatában különféle ruházati termékek állnak rendelkezésre, amelyek kifejezetten ezekhez a körülményekhez készültek.
  6. Ergonómia és kényelem: A Coverguard ruházatai gyakran ergonomikus kialakításúak, ami azt jelenti, hogy a ruházat kényelmesen illeszkedik a viselőjéhez, miközben megfelelő mozgásszabadságot biztosít.

Ha egy megfelelő munkakabátot keresed, adunk egy ötletet:

COVERGUARD SMART MUNKAKABÁT SZÜRKE CANVAS 48/50 (8SMJGL)

https://munkaruhakozpont.hu/UJ-SMART-MUNKAKABAT-SZURKE-CANVAS-48/50

Coverguard Smart munkakabát

Tulajdonságai:

  • 300 g/m2 vastag, 60% pamut és 40% PES testbarát masszív alapanyag + Cordura® betétek
  • állítható és gumírozott derék, dzseki fazon, fényvisszaverő díszcsíkok
  • biztonsági tripla varrás
  • fedett, YKK® hosszú élettartamú cipzár, állítható mandzsetta, álló gallér
  • 2 zárható oldal- és két felső zseb, egy cipzáros-, és egy belső zseb, illetve egy-egy tolltartó a mellrészen és a vállnál
  • SZÍN: szürke (8SMJG), bézs (8SMJS)
  • MÉRET: S-XXXL

További termékeket itt találsz: https://munkaruhakozpont.hu/